menu

Connect

Inspire

Experience

MEET THE
NEW ICON

01

Een samenkomst van gelijkgestemden. Een plek voor vooruitlopers, doeners en ondernemers die durven.
Werken binnen Department is verbonden zijn met de stad. Ondernemen vol in het zicht.

EINDHOVEN, DE STAD DIE VOORUITSTREVEND DENKT EN DOET. WAAR INNOVATIE IN HET DNA GEWORTELD ZIT. EN IN HET CENTRUM VAN BRAINPORT STAAT DEPARTMENT. EEN IJKPUNT IN HET HART VAN DE STAD. VOEL DE DYNAMIEK VAN DE BRUISENDE STAD DIE IN BEWEWING IS.

Een stad waar passie voor en drang naar vooruitgang voelbaar is. Waar dagelijks door masterminds oplossingen worden bedacht voor een betere wereld. Een broedplaats voor creatieve startups en waar jaarlijks talent op de deur klopt, vanuit de toonaangevende Universiteit en Design Academy. Eens stad die draait op innovatie, vraagt om een locatie waar dat voelbaar is. Waar kan dat beter dan op de plek die al sinds de middeleeuwen het kruispunt van ondernemerschap vormt.

 

New

Program

02

De begane grond en de eerste verdieping hebben een retail-bestemming. Met trots mogen we vaststellen dat Footlocker en Costes Department gaan vertegenwoordigen. De bovenste verdiepingen zijn high-end kantoren. Bedoeld voor bedrijven die vooruit willen lopen. Onder of boven, binnen Department sta je vol in het zicht. Een overzicht van de beschikbare meters:

  • Retail Verhuurd
  • Kantoren 2.852 m²
  • Unit 3 954 m²
  • Rooftop Verhuurd

Work hard

play hard

New way
of working

03

Department streeft naar nieuwe mobiliteit. Woon je binnen of buiten Eindhoven, er is altijd een passende oplossing. De auto staat veilig, de fietser wordt beloond. In hartje centrum is alles perfect met elkaar verbonden.


OPENBAAR VERVOER
Het busverkeer rondom Departement is ideaal. In de gehele gemeente en omgeving rijden er bussen richting centraal. Binnen Eindhoven stopt de bus vaak al een halte eerder; Stadhuisplein waarbij je nog minder stappen hoeft te zetten.

 

DE AUTO
Kom je met de auto, dan kun je die gemakkelijk kwijt in de beveiligde parkeergarage onder het Stadhuisplein. Vanuit daar is het 3 minuten lopen naar Departement. Dat zijn 3 minuten waarbij je meerdere Coffee-to-go-tentjes voorbijloopt.

 

SHARED FACILITIES
Binnen Eindhoven zien we steeds meer
innovatieve platforms. Van shared-bikes tot de betaalbare deel-BMW van Amber. De GO-scooters zijn voor het eerst gestart binnen Eindhoven en zijn niet meer weg te denken. Parkeren altijd vrijwel voor de deur.

 

DE FIETS
Onder Department wordt een grote fietskelder gereedgemaakt. Daar kunnen alle werknemers die sportief op de fiets komen gemakkelijk parkeren.