menu

Future

Work

Offices

Join the
new wave

01

Department ingericht voor kennismakingen. Stel je voor aan de buitenwereld en ontmoet gelijkgestemden binnen ons pand. Alle ogen op de toekomst.

WERKEN OP EEN NIEUWE MANIER, OP EEN NIEUWE PLEK, IN DE STAD DIE STAAT VOOR VERNIEUWING. DIT IS ‘THE NEW WAVE’. HET KANTOORGEBOUW RICHT ZICH OP EEN GEZONDE EN DUURZAME OMGEVING MET RUIME EN OPEN VLOEREN.

Het pand, de voormalige V&D ligt bij iedereen vers in het geheugen. Met een rauwe knipoog linken we terug naar het voormalig warenhuis in het centrum van de stad. Department is in meerdere opzichten uniek. Gebouwd op het verleden en gericht op de toekomst. Je voelt de stad in én om het gebouw. Welkom in het centrum van Brainport.

Durf je in te stappen? Dan vaar je mee, je haakt aan als ambassadeur van de stad. Department heeft niet alleen een faciliterende rol, maar brengt mensen en bedrijven samen. Elkaar versterken en een plek waar ontmoeten centraal staat.

Work hard

play hard

02

De unieke ligging van Department biedt hoe dan ook mogelijkheden. Ondernemen onder het toeziend oog van de stad. Vol in het zicht, dat vraagt om wat durf. Wij zijn op zoek naar ondernemers met lef. Aanhaken is meevaren op het geluid van de stad. De totale beschikbaarheid van de kantoorruimte is nog 1.324 m².

Kantoor

  • 2e verdieping 1.324 m² v.v.o.
  • 3e verdieping * Verhuurd
  • 4e verdieping * Verhuurd
  • Rooftop * Verhuurd

Te huur

M2 inclusief een aandeel in de algemene ruimte en inpandige fietsenstalling.

Te huur

M2 inclusief een aandeel in de algemene ruimte en inpandige fietsenstalling.

03

Unit 3. Ruimte voor ontmoeten gaat niet zonder horeca. Wij zoeken een partner die hierin wil meedenken.

Unit 3, de verbinding tussen de retail-vloeren en de kantoren. Een plek waar heel het pand elkaar treft en samenkomt. Department zoekt een verbindende factor die met ons het avontuur aangaat. Wij staan open voor ideeën en nieuwe concepten.