menu

Future

Work

Offices

We are the
new wave

01

Hier komen ondernemers van morgen samen. Ontmoeten, leren en inspiratie opdoen. Department is perfect voor nieuwe kennismakingen.

Welkom in ‘The New Wave’, waar vernieuwen en ontmoeten centraal staan. Pioniers van eigen bodem werken hier, in hun eigen stad, binnen de muren van een iconisch stuk erfgoed. Denkers, durvers, doeners. Vol in het zicht.

Gebouwd op het verleden en gericht op de toekomst. Het maakt Department uniek. Het pand heeft een open en uitnodigend karakter, met een rauwe knipoog naar het warenhuis van toen. Tijdperken smelten hier samen.

Meet our

pioneers

02

Het bruist in de stad én dat voel je binnen Department. Onze pioniers, Happy Horizon en CytoSMART, voelen zich hier al helemaal thuis. En die liefde is geheel wederzijds.

Kantoor

  • 2e verdieping 1.456,93 m² v.v.o.
  • 3e verdieping CytoSMART Technologies
  • 4e verdieping Happy Horizon
  • 5e verdieping Happy Horizon
  • Rooftop Happy Horizon

Te huur

Ook zo’n vooruitstrevend ondernemer? We hebben nog een verdieping vrij! Neem bij interesse even contact op. Of maak vast kennis met onze toekomstbouwers.

Te huur

Ook zo’n vooruitstrevend ondernemer? We hebben nog een verdieping vrij! Neem bij interesse even contact op. Of maak vast kennis met onze toekomstbouwers.

03

D.E. Café. Dat is lekker binnenkomen! Een goede bak koffie doet tenslotte het halve werk. Of je nu van boven of van buiten komt, de deuren van het D.E. Café staan voor iedereen open.

Hier kun je ontmoeten, ontspannen, afspraken inplannen of een paar uurtjes achter je laptop duiken. Je valt zo in een bak van kennis, waar het ook nog eens goed toeven is.